League of Legends

A Riot hallgatott a játékosokra, másképp lesz a kilépők büntetése


Mégsem erősítenek azoknak a büntetésén, akik kilépnek a hősválasztásból.

A Riot Games korábbi álláspontja szerint nagyobb büntetést terveztek azoknak, akik a hős választás során elhagyják a meccset, tehát dodge-olnak. Az elégedetlenkedő játékosoknak viszont sikerült jobb belátásra téríteni a készítőket.

Elvégre előfordul, hogy több csapattárs főkarakterét bannolják, na meg az is előfordul, hogy már ebben a szakaszban elkezdődik egymás anyázása. Erre valószínűleg mindenkinek van személyes példája, így nekem is, nem is olyan régről. Megmutattam, hogy Kha’Zixal tervezek játszani, erre az egyik csapattárs beírta, hogy az assassin dzsungel nem meta, ezért trollpickelt, hiába mondtam neki, hogy mindenkinek az a legjobb, ha a mainemmel jövök. Ekkor örömmel vesztettem el azt a 3 lp-t, és tartottam egy 5 perces szünetet.

De ennyit a személyes szenvedésemről, a lényeg, hogy sok mindenkivel történik hasonló, emiatt pedig nem lenne fair a Riot részéről, ha nagyobb büntetést rónának a dodge-oló játékosokra. Ezért inkább arra fókuszálnak, hogy a kilépést kiváltó okokat szüntessék meg, legalábbis elsőre.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva