Gaming

Különleges Gran Turismo bajnokság indul a szimulátorok szerelmeseinek!


A szervezők példátlan összefogással reagálnak a kialakult koronahelyzetre.

Az egyre jobban terjedő koronavírus az élet szinte minden területére hatással van, így az autósportra is. Szerencsére ennek megoldására született egy olyan nagyszerű, hazai kezdeményezés, aminek hála egy többfordulós kupasorozatban a világ minden tájáról érkező, profi autóversenyzők a méltán népszerű Gran Turismo-ban csaphatnak össze egymással.

A példátlan bajnokság létrejöttében nagy szerepet játszik, hogy a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség gyorsasági szakágának szereplői, az ország legnagyobb szimulátor rendezvényszervezője, a Race Online Hungary és a PC Guru összefogtak egymással, hogy ebben az időszakban is remek programot kínálhassanak az autósportok kedvelőinek. Ez lesz a SimRace 2 Real, aminek megvalósításában a PlayStation Magyarország is a szervezők segítségére lesz.

Az izgalmas versenyeket gyakorlatilag borítékolhatjuk, hiszen csak olyan versenyzők jelentkezhetnek a nem mindennapi megmérettetésre, akik versenyzői múlttal rendelkeznek, vagy jelenleg is versenyeznek a gyorsasági szakágban. A szombatonként és vasárnaponként jelentkező futamokat 4K-s felbontásban élőben, szakmai kommentárral tekinthetjük majd meg összesen három kategóriában (Gr. 4, Gr 3. és Super Formula), amikben 7-7 versenyt fognak szervezni. Az első forduló hamarosan el is kezdődik, hiszen május 3-ig (jövőhét vasárnapig) fogják elhozni nekünk, de a pontos időpontját csak később fogják közzétenni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva