Valorant

A Valorant legújabb pályája már egy ideje benne lehet a játékban!


Pedig a megoldás végig ott volt a szemünk előtt.

Kicsivel több mint egy hónapja számolhattunk be arról nektek, hogy kiszivárgott a Valorant soron következő, negyedik pályája, ami Olaszországba fog minket elrepíteni. Azóta a Riot részéről teljes a csend az új map kapcsán, bár egy szemfüles játékos észrevette, hogy a Practice Range módban egyre több jel utal arra, hogy hamarosan mégiscsak megérkezhet.

So I posted about the portal yesterday, then this stuff shows up today around the clock tower. I don’t think it has anything to do with a new agent anymore. I think the new Venice map is going to be made out of a fixed up range map. Like going back in time to when it wasn’t broken. from r/VALORANT

A Mad_King_Raz névre hallgató Reddit felhasználó videójából kiderül, hogy május 13-án megjelent egy portál a gyakorlómódban, ami – a körülötte lévő pályaelemekből következtetve – a Velencébe elkalauzoló mapot teaserelheti. Ráadásul szerinte simán előfordulhat, hogy a gyakorlásra használt pálya valójában az új map, csak jelenleg még kizárólag a szétrombolt formájában láthatjuk és ha – mondjuk egy portálon keresztül – visszamegyünk majd az időbe, akkor össze fog állni az Olaszországot megidéző helyszín.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva