Call of Duty

Érkezett egy rövid teaser videó – Egyre közelebb vagyunk a titokzatos eseményhez!


Egyre több derül ki az eseményről!

Tegnap késő este a Call of Duty applikációban egy értesítésre lehettek figyelmesek a játékosok, ami a már nyakunkon lévő, ma esedékes eseményre hívta fel mindenki figyelmét.

A Warzone-ban jelentik be az új Cod-ot? – Ma sok titokról lehullhat a lepel!

Azt ugyan nem tudni, hogy pontosan mikor és hol számíthatunk majd az izgalmasnak ígérkező eventre, az viszont bizonyos, hogy egyre közelebb vagyunk hozzá. A Warzone-ban a mai napon egyre hangosabbakká váltak a furcsa hangok, amiket többen a Verdanskba érkező zombiknak tulajdonítanak, de ha őszinték vagyunk, erre azért kevesen voksolnának élesben. Mindenesetre a furcsa hangok egyre-egyre hangosabbak:

A másik ennél már sokkal komolyabb, ugyanis befutott az első hivatalos teaser videó, amiben egészen konkrétan Khaled Al-Asad és Victor Zakhaev beszélgetését hallhatjuk, amiben értekeznek egy sort Captain Price-ról is.

Ebből leginkább arra lehet következtetni, hogy nem az új Call of Duty epizódot, hanem a hamarosan kezdődő Season 4-et vezetik ezzel fel. A jelek legalábbis arra utalnak, hogy a Modern Warfare történetét fogják folytatni sőt, a rövid teaser videó alapján joggal következtethetünk arra is, hogy Captain Price is érkezik majd vele.

Már nem kell sokat várnunk, és hamarosan mindenre fény derül majd!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva