Gaming

A véget nem érő hentelés visszatér: Augusztusban megjelenik a Serious Sam 4!


A legendás FPS legújabb része hű lesz a szériához, de újdonságokat is hoz magával.

Még javában az általános iskola padjait koptattuk, amikor először ismerkedtünk meg a Serious Sammel, ami a maga elmeroggyant humorával egycsapásra elnyerte a tetszésünket. Ez azóta mit sem változott, hiszen a részek előrehaladtával egyre nagyobb kooperatív élményt jelentett az ikonikus FPS játék, aminek folytatása előreláthatólag tovább fogja vinni a széria szellemiségét.

Bejelentették ugyanis, hogy idén augusztusban PC-re és Google Stadia-ra megjelenik a Serious Sam 4, ami sajátos formában fogja feldolgozni a széria előzményeit. Külön érdekesség, hogy az új résszel érkezik a Legion System névre keresztelt rendszer, aminek hála egyszerre akár több ezer szörnyeteg is meg tud jelenni a képernyőnkön, akiket rövid időn belül kell majd darabokra lőnünk, ha szeretnénk valahogy túlélni a játékban.

Ahogy a fenti videóból is látható, a Serious Sam negyedik része mindent tartalmazni fog, amit a korábbi részekben már megszokhattunk: undorító, tömegesen felénk szaladó ellenfeleket, jobbnál jobb fegyvereket és ezek kombinációjából születő óriási harcokat, amiket kooperatívban akár egyik barátunkkal vállvetve is végigtolhatunk. A konzolosoknak viszont kicsit még kell majd várniuk picit, hiszen PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra jövő év elején fog megjelenni a vadiúj Serious Sam epizód.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva