R6

Oryx, Nökk és Warden a jövőben, Melusi már a következő frissítéssel erősödhet


A kiadó nyilatkozott ezekről.

Pár napja, hogy befutott az első Steel Wave patch notes, máris variál a Ubisoft: Melusihoz nyúltak hozzá tesztszerveren.

Rainbow Six Siege's Echo Elite skin goes full anime in Steel Wave ...

Az új védőnek a lerakható pajzsát vették el és kapott C4-et, mely kapcsán az indoklás a leginkább meglepő:

Az indoklás, hogy nem akarnak még nagyobb nyomást helyezni a támadók utility eszközeire (ugye Melusi gadgetjének kiszedéséhez is kellhetnek Frag Grenade-ek és a pajzshoz is), ezért vették el tőle ezt és kapta meg a Nitro Cellt. Nos az indok egyébként érthető és jogos, azonban a C4 túlzottan szinergizál a gadgetjével (a lassításnak hála sokkal könnyebb lesz elkapni egy támadót és felrobbantani), így ilyen szempontból nem tűnik szerencsésnek a választás és első ránézésre inkább buff szaga van – márpedig a közösség nagy része kifejezetten erősnek tartja már jelenlegi formájában is. Persze egyelőre ez is csak a tesztszerveren van, és megfigyeli a Ubisoft, hogy hogyan teljesít az említett eszközzel Melusi.

Ő mostanában erősödik, azonban nemrégiben nyilatkozott a kiadó egy rakás jövőbeli lehetséges buffról, most ezekről olvashattok zanzásítva:

  • Nökk elsődleges fegyverét (valószínű az FMG-9-re utaltak) kicserélik jó eséllyel egy erősebbre, mely változás a következő hónapokban jöhet.
  • Oryx az Amaruhoz hasonló módosításokat kapja (erről ennek a cikk alján olvashattok bővebben) – no meg persze a mostani képesség használatához (10 helyett 5 HP vesztés) is jön a buff , ez utóbbi természetesen már az új szezonnal.
  • Warden túl szituációs, a loadoutján akarnak javítani: a pcgamer az MPX leváltását tippeli ez esetben egy erősebb fegyverre.

Meglátjuk, hogy ezekből végül mi valósul meg, de az tuti, hogy az elmúlt 1-2 év operátorjainak egy része bizony rendesen az elvárható erőszint alatt vannak, így érthetőek a buffok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva