Egyéb

Ezek lehetnek az Epic Store következő ingyenes játékai?!


A GTA és a Civilization után újabb remek játékokat szerezhetünk meg teljesen ingyen!

Az Epic Store megjelenése óriási vitát szított a PC-s berkekben, sokak ugyanis nem örültek egy újabb launchernek főleg úgy, hogy több funkció vagy elmaradott volt, vagy egyáltalán nem is rendelkezett velük a konkurencia Valve Steamjéhez képest.

Úgy tűnik sokan elfelejtik, hogy Gabe Newell platformja is hasonlóképp kezdte. Olyannyira, hogy a kezdeti időkben talán még nagyobb gyűlölethullámot kapott a nyakába, mint az Epic manapság. 

Pedig az Epic tényleg minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy elnyerje a játékosok kegyeit és ezidáig abszolút példátlan módon osztogatja boldog boldogtalannak az ingyenes és egészen remek alkotásokat. Legutóbb például a GTA V-re, most pedig a Civilization VI-ra csaphat le tulajdonképpen bárki, a The Gamer nevű portál forrásainak köszönhetően viszont mos arra is fény derülhetett, hogy mik lehetnek az ezt követő ajándék játékok. 

Az oldal a megbízható forrásaira hivatkozva azt állítja, hogy a következő mindenki számára teljesen ingyenesen berántható játék nem lesz más, mint a Borderlands: The Handsome Collection. A gyűjteményes kiadás az első két részt és a The Pre-Sequel önálló kiegészítőt, illetve az ezekhez megjelent összes DLC-t tartalmazza, amik egyenként is több tíz óra játékot jelentenek, összesen viszont több mint száz órára is rúghat a végigjátszásuk.

A hármas pakkot az azt követő héten a komoly sikereket elérő népszerű dínós túlélőjáték, az Ark: Survival Evolved válthatja majd. 

Láthatjuk hát, hogy az Epic Games valóban mindent bevet a játékosok kegyeiért folytatott versenyben és ugyan van még hova fejlődniük, a maguknak kitűzött irány egészen remek és többek számára lehetne követendő példa is. Legutóbb egy példátlan üzleti húzással irányították magukra a figyelmet:

Előbb vettél egy játékot, amit aztán leakcióztak? Az Epic Games állja a számlát!

(Forrás: The Gamer)

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva