Valorant

Ismerd meg közelebbről a Valorant új karakterének képességeit!


Reyna kemény lesz, mint a kád széle.

A Riot Games csapata mostanában eléggé nagyot megy, hiszen nem elég, hogy a Valorant zárt bétája óriási népszerűségre tett szert, ők már ezerrel azon vannak, hogy a teljes verzió megjelenésével mindenki kipróbálhassa legújabb játékukat. Legutóbb ugyebár megmutatták, hogy a premierkor ki lesz a vadiúj ügynökük, aztán Reyna egy külön videót és saját playlistet is kapott, úgyhogy most megnézzük, milyen képességekkel fog operálni a vámpírokra hajazó karakter.

A passzív skilljének segítségével képes különböző orbok begyűjtésére azzal, ha megöli az ellenfeleit, amit aztán a saját kedvére használhat fel. A Q képességével ilyen formában akár túl is tudja gyógyítani magát, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy 150 hp-t is össze tud így szedni magának mindössze 3 másodperc alatt. Viszont, ha az E skilljét használja erre, akkor átmenetileg sebezhetetlen lesz, ha pedig ezt az ultimatejével kombinálja, akkor láthatatlanná válik.

Az ultija önmagában egyébként gyorsabb lövéseket és tárazást tesz lehetővé, pirossal jelölve mutatja az ellenfeket, akiket lelőve pedig resetelődik is a képessége. Végül pedig beszélnünk kell még a C-vel előhívható skilljéről, ami pár másodpercre meg tudja vakítani a másik csapat tagjait, így rendkívül hasznos lesz támadáskor, vagy éppen védekezés esetén.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva