Valorant

Több ügynökön is változtat a Valorant 1.0-ás verziója!


Ennek sokan fognak örülni.

Az igazi lázban égő rajongók már tudják, a többieknek meg megírtuk, hogy ma reggel óta érhető el a Valorant teljes verziója, ami több ponton hoz újdonságokat a játékosok életébe. Ilyenek például az ügynökök is, akik közül több karaktert erősített, másokat pedig gyengített a Riot csapata. Most ezeket nézzük meg egy kicsit közelebbről!

A minden meccsen alap választásnak számító Sage gyógyítója orbja sajnos némi nerf áldozatává esett, hiszen mostantól nem 35, hanem 45 másodpercenként használható, így sokkal jobban meg kell majd gondolnunk, hogy mikor és kin vetjük be. A masszív védelemnek bizonyuló jégfala is gyengítve lett, hiszen 1000 helyett már csak 800 “életerővel” rendelkezik, ráadásul 40 helyett maximum 30 másodpercig tart ki.

Sokkal jobban járt Raze, aki még mindig hatalmas távolságokat képes könnyedén áthidalni, de a Blast Pack képessége mostantól picivel kisebb területen tud sebezni. Az egyik kedvencünk, Jett nagyon jól jött ki a változtatásokból, hiszen a meccsek szempontjából sokszor kardinális Cloud Burstjével 4 helyett már 7 másodpercig tudunk füstölni vele, valamint a Tailwind skillje hatástalanítja Cypher Tripwire csapdáját.

Már mindenki számára elérhető a Valorant!

Phoenix képességei terén is sok újdonság van, a Blaze névre hallgató tűzfala 6 helyett már 8 másodpercig aktív, ami azzal is jár, hogy a vele kiosztható sebzés és gyógyítás kisebb lett – ráadásul utóbbi a Hot Hands esetén is igaz. A flashként működő Curveball viszont sokkal erősebb lett, hiszen a vakítása 0.8 helyett már 1.1 másodpercig tart, úgyhogy az agresszív játékstílus továbbra is célravezető lesz ezzel a karakterrel. Már csak azért is, mert az ultija élesítését valamennyivel követő respawn után újra töltve lesz a fegyverünk.

Fontos még megjegyezni, hogy Omen is nagyon jól járt az 1.0-ával érkező változtatásokkal, hiszen minden képessége erősítve lett. Így a Paranoia sokkal gyorsabban használható, a Dark Cover könnyebben irányítható, a From the Shadows pedig egyszerűbben megszakítható.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva