Valorant

Ilyen jóságokkal vár a Valorantban lévő Battle Pass!


Bár azért apróbb fennakadások még vannak vele.

Az utóbbi időszak egyik legjobb híre, hogy tegnap óta elérhető a Valorant teljes verziója, amit mostantól bárki teljesen ingyen próbálhat ki, aki szereti a kompetitív FPS-eket. Ugyebár a megjelenéssel együtt kaptunk két lenyűgöző előzetest, egy új ügynököt, egy vadiúj játékmódot és számos, karaktert érintő változtatást, valamint végre megérkezett a Battle Pass is, aminek természetesen kétféle verziója érhető el.

Azt már az elején le kell szögezni, hogy az ingyenes változattal nagyon kevés dolgot lehet megszerezni, úgyhogy ha szereted a játékot, akkor mindenképpen érdemes beruházni a fizetős Battle Pass-ra. Utóbbi mindössze 1000 Valorant pontba kerül, ami 3500 forintot kell leperkálni, de cserébe rengeteg kozmetikai cuccot zsákolhatsz be vele.

Rutinos játékosok már tudják, hogy csupán lejátszott meccsekkel és teljesített napi küldetésekkel lehet tapasztalati pontot szerezni a Valorantban, amivel aztán szépen szinteket léphetünk a Battle Pass rendszerében. Cserébe az 50 tier alatt 12 fegyver skint, valamint játékoskártyákat, spraylogókat, fegyverre szerelhető figurákat és sok-sok Radiante pontot kaphatunk, ráadásul a vásárlás után egyből a miénk lesz 1 Kingdom Bucky, 2 cicás buddy és 10 RP.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva