Valorant

Már tudjuk, ki lehet a Valorant legújabb ügynöke!


Reyna után se áll meg az élet.

Legelőször április végén számoltunk be nektek arról, hogy egy igazán érdekes karakter lehet a Valorant következő ügynöke, aki az eddig kiszivárgott információk szerint Bombshell névre hallgat. Akkor még csak annyit tudtunk meg róla, hogy egy alacsony növésű mérnök, aki Breach nagy barátja és képes különböző területek felégetésére, de most újabb információk is kiderültek róla.

Adatbányászoknak hála ugyanis megtudhattuk, hogy lehet, hogy Killjoy-nak fogják hívni, bár azért azt a korábbi leakelésekből tudjuk, hogy nem feltétlen a végleges neve derül ki ilyenkor az adott karakternek. Emellett arra is fény derült, hogy szakmájából adódóan különböző óriásrobotokat tud majd összerakni, ami alapján sokan úgy gondolják, hogy egy ilyen szerkezetben ülve lesz majd csak olyan magas, mint a Valorant többi ügynöke.

Az új játszható karakter szinte biztosan egy német származású ügynök, aki saját löveget és egy gyilkos lézereket is képes lepakolni, valamint páran azt sejtik, hogy Sovához hasonlóan valamilyen drónja is lesz és több helyen ugyancsak elektromossággal fog operálni. Ezek után kíváncsian várjuk, hogy a Riot pontosan mikor fogja leleplezni a legújabb karaktert.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva