Gaming

Star Wars Squadrons előzetes: az első multiplayer EA játék mikrotranzakció nélkül!


Végre egy klasszikus időket idéző Star Wars űrszimulátor!

Egy szerencsétlen “véletlen” folytán szinte épp csak kiderült a következő Star Wars, a Squadrons alcímű játék készülte, az EA elő is állt az első, egészen hangulatos előzetesével. A kedvcsinálóból kiderül, hogy a kampány nem sokkal a Jedi visszatér eseményei után játszódik és ahogyan a lázadók, úgy a birodalmiak szemszögéből (egy TIE Fighter pilótafülkéjéből, ezaz!) is megismerhetjük majd a történetet.

Elsőre talán hihetetlenül, nem e világinak hangzik, de ez lehet az első olyan nagyszabású multiplayer támogatottságú EA játék, ami megjelenésekor nem tartalmaz mikrotranzakciót! 

A régi és csodálatos Rouge Squadron és TIE Fighter időket idéző árkád űrszimulátor nem szab gátat a platformoknak, ugyanis crossplay és VR támogatással érkezik. A PC-s, vagy a konzolos bajtársainkkal (ezaz!) kezdetben biztosan 5v5 játékmódokban fogunk tudni játszani, ami a későbbiekben persze továbbiakkal is bővülhet. Sokat sem kell már várni rá, ugyanis idén, október 2-án meg is jelenik, PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, sőt, később talán beköszönhet az újgenerációs masinákra is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva