Call of Duty

Megint felbukkant a TPS-bug! | Jöhet egy külső nézetes játékmód?


Sokan reménykednek egy TPS nézetű játékmódban, hála egy visszatérő bugnak.

Az Infinity Ward vitathatatlanul sok energiát fektet a játékban felbukkanó hibák javítására, amik száma az utóbbi időben ugyan megcsappant, azért még mindig találkozhatunk újakkal, esetünkben visszatérőkkel.

Egy új glitch miatt PS4-en sikerülhet TPS nézetből is játszanunk – ami nagyon jól néz ki!

A Season 4-et is elindító nagyobb frissítésben elméletileg – több mással együtt – kijavították a korábbi TPS bugot, amitől a Modern Warfare Survival módjában találhattuk magunkat a karakterünk hátát pásztázó kameranézetben, de most nagyon úgy tűnik, hogy visszatért. 

Oppiko nevű játékos jóvoltából Redditre került fel egy videó a régi-új ismerős bugról, ami alatti komment szekcióban ki is alakult egy beszélgetés arról, ki mennyire örülne egy valódi TPS játékmódnak. Ennek hatására többeknél felmerült, hogy ez a bug talán nem is annyira a véletlen műve…

[MW] i bugged out modern warfare and got stuck in third person, would you want to game mode like this? from modernwarfare

A korábbi és a mostani videóból is az jön le, hogy hiába egy bug ennek az okozója, tulajdonképpen tudna működni a dolog. Egy korábbi Modern Warfare epizódban egyébként volt már egy hasonló, akkor Team Tactical-nak keresztelt mód, mikor külső nézetből játszhattunk, így most sokan reménykednek, hátha visszatér.

Egy esetleges TPS mód érkezése több faktoros tényező, ugyanis nem elég a kamerát a karakter testén kívül helyezni, ha a pályák felépítése egyszerűen nem kompatibilis vele. A Modern Warfare 2 Team Tactical módja jópofa volt ugyan, de a gyakorlatban sokkal kevésbé volt szórakoztató, mint az eredeti FPS nézetben való játék, éppen a pályák felépítése miatt.

Tehát lehet, hogy egyszer-egyszer jól néz ki és jópofa, hosszú távon már azért nem tudna működni – és nem is lenne szórakoztató sem, mert a CoD alapjaiban épült a belső nézetes akcióra. Valószínűleg tudják ezt a fejlesztők is, nem véletlenül hívták fel a játékosok figyelmét arra, ha valaki találkozik a jelenséggel az mindenképp jelezze számukra, mivel nem képezi a játék részét.

Elképesztően részletes lesz a Cyberpunk 2077! | Gyönyörű és zseniális az új előzetese!

Ha nem akarsz lemaradni egyetlen CoD hírről sem, akkor csatlakozz csoportunkhoz Facebookon:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva