Valorant

A Riot elárulta, milyen újdonságok jönnek hamarosan a Valorantba!


Emeljük Cypher kalapját a fejlesztőcsapat előtt.

Azt már jóideje megszokhattuk a Riottól, hogy folyamatosan igyekeznek megoldásokat hozni a fennálló problémákra, miközben próbálnak újítani is, hogy a játékosok hosszú távon is le tudják kötni magukat. Utóbbi kapcsán legutóbb a Valorant executive producere, Anna Donlon mesélt egy kicsit a játék jövőjével kapcsolatos terveikről.

A közel 6 perces videóban elmondta, hogy a feladható meccsek után további hasznos funkciók is fognak érkezni a Valorantba, amibe beletartoznak majd az időkérések, a rematch lehetősége, de még a streamerek védelmére is biztosítanak majd különböző lehetőségeket. Persze, a felhasználói felületen is folyamatosan fognak alakítani, illetve a felmerülő játékhibákat is próbálják minél előbb orvosolni.

Anna egyúttal megerősítette a korábban kiszivárgott információt, hogy minden Act két hónapig tart és minden új Episode összesen három ilyen fejezetből áll, azaz félévet ölel fel. Izgalmas fejlemény, hogy ezekhez kapcsolódva évente 6 új ügynökkel szeretnék megörvendeztetni a játékosokat, ami értelemszerűen menet közben majd változhat, ha egyszer úgy látják, hogy már túlságosan sok van belőlük.

Ezért nem olyan egyszerű konzolokra elhozni a Valorantot!

Bár pontosan tudják, hogy vannak olyan játékosok, akik magasról tesznek a Valorant sztorijára, azért az év hátralévő részében gondolnak majd azokra, akiket érdekel a játék története. Fontos adalék, hogy a legnagyobb újdonságok mindig az új Episode megérkezésekor fognak jönni, de a Riotot – valamint a nagyobb adatbányászokat – ismerve mindegyikről már jóval a megjelenés előtt tudni fogunk.

Szó esett a jövőbeli játékmódokról is, ami kapcsán a játék producere elmondta, hogy egy újabbat még biztosan fogunk kapni a második Episode premierje előtt és persze, dolgoznak még más módokon is. Zárásként megjegyezte, hogy a csaló játékosok mellett folyamatosan odafigyelnek azokra, akik szándékosan el akarják rontani a többiek élményét, éppen ezért mindenkit arra biztat, hogy használja a reporting rendszerüket, hiszen megfelelő adatmennyiség birtokában könnyebben tudják szűrni a toxikus felhasználókat.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discord szerverünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva