Egyéb

A Twitch felfüggesztette Donald Trump csatornáját!


A Twitch-nél tényleg nem viccelnek, bárki tiltólistára kerülhet.

A Twitch gyűlöletkeltő tartalmakra hivatkozva felfüggesztette az amerikai elnök, Donald Trump hivatalos csatornáját, melynek helyén már csak a szokásos szöveg fogad minket: “Ha nincs időgéped, sajnos a tartalom már nem érhető el.”

Az oldal a következő közleményt adta ki: “A Twitch elhatárolódik a gyűlöletkeltő magatartástól. Irányelveinkkel összhangban Trump elnök csatornájának ideiglenes felfüggesztése mellett döntöttünk a közvetítésben elhangzó megjegyzések miatt.”

Donald Trump tavaly októberben jelent meg az Amazon tulajdonában levő streaming platformon, ahol az aktuálisan futó és a korábbi kampányait lehet megtekinteni.

Ezúttal éppen egy rerun (korábbi kampány ismétlése) ment, amikor többek között azt találta mondani, hogy Mexikó erőszaktevőket küld az USA-ba – ezzel az illegális bevándorlókra célozva.

Emellett a Twitch még egy pár nappal ezelőtti, tulsai (Oklahoma) kampányolását jelölte meg kifogásolhatóként. Trump újraválasztási kampányának csapata egyelőre még nem kommentált az eseményeket.

Ezt már olvastad?

Dr Disrespect végleges bant kapott a Twitchtől

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva