Valorant

Meglepően látványos fegyver skinek jöhetnek a Valorantba!


Megint lesz mire költeni.

Bár legutóbb a játék executive producere, Anna Donlon hosszan beszélt arról, hogy mennyi újdonságot terveznek a Valorantba, az valahogy kimaradt, hogy a jövőben milyen fegyver skinekre számíthatunk. Szerencsére ilyenkor jönnek igazán jól azok az adatbányászok, akik a játék fájljai között turkálva mindenkinél hamarabb deríthetik ki, legközelebb milyen finomságokkal fogja ostromolni a pénztárcáinkat a Riot csapata.

Így történt ez most is, hiszen pár lelkes rajongónak hála kiderült, hogy a bétában már látott Toy/Arcade skinek feltuningolt formában fognak visszatérni, ahogy az aranyozott asgardi kinézetekre is nemsokára rátehetjük a mancsunkat.

Játékfegyver vonalon érkezni fog a sokak számára a Toy Story-ból ismerős Buzz Lightyear ihlette skin is, illetve pár elblurözött képet is kaptunk, amik jó eséllyel ugyancsak ehhez a tematikához fognak kapcsolódni.

Ezek után már csak azt várjuk, hogy a Riot is megszólaljon a kérdésben, bár őszintén szólva nekünk az is bőven elég, ha minél hamarabb elérhetővé teszik ezeket a fegyver skineket.

Csatlakozz még ma folyamatosan épülő Valorant közösségünkhöz és Discord szerverünkhöz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva