Gaming

Assassin’s Creed a Watch Dogs-ban vagy fordítva? | Egy világban játszódik a két játék?!


Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a két játék valójában egy világban játszódik!

Már a Watch Dogs első részében találkozhattunk a Ubisoft másik sikercímére, az Assassin’s Creed-re utaló apróbb easter-eggekkel, viszont akkor a konteógyárosakon kívül senki nem tulajdonított nagyobb jelentőséget a dolognak. Aztán jött a második rész, ami nem csak játékelemeiben, hanem az AC utalásokban is jócskán túl tett elődjén, aminek hála nagyon sokan kezdtek joggal gyanakodni arra, hogy a két játék egy univerzumban játszódik.

Most viszont szinte egy hivatalos megerősítés is érkezett, a legújabb játékmenet videóban ugyanis az Assassin’s Creed sorozat Londonban játszódó epizódja, a Syndicate egyik főhősének, Jacob Frye-nak az egyik leszármazottja is feltűnt, mint játszható karakter.

Sandra Cassidy, profi bérgyilkos, a fegyverek és a harc mestere. Na meg persze a körülbelül 200 évvel a Legion eseményei előtt élt Jacob Frye londoni asszasszin-bandavezér leszármazottja. Ez már azért jóval több mint egy apró easter egg, ami persze még nem garantálja egyértelműen az egy közös univerzum létét, de már jóval validabb táptalajt nyújt a további találgatásoknak.

Vajon egyszer tényleg összeérnek majd a szálak? A Legion-ból talán kiderülhet.

Senki se maradhat le az ingyen osztott Watch Dogs 2-ről!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva