Gaming

Hangulatos előzetesekkel mutatkozott be a Far Cry 6!


Bár a puskaport későbbre tartogatják.

A különböző szivárogtatások miatt már tudtuk, hogy az egészen zseniális kinéző Watch Dogs Legion mellett a Far Cry 6 is terítéken lesz a Ubisoft vasárnapi eseményén, aminek kapcsán egyből két előzetest is mutattak nekünk a kiadó munkatársai. Ezekből – többek közt – az is kiderült, hogy 2021. február 18-án fog megjelenni a legújabb epizód PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint XBOX ONE-ra és XBOX Series X-re.

Elsőként a játék introját mutatták meg, ami sokat ugyan nem árul el a készülő új részről, de annyira hangulatosra sikeredett, hogy gyakorlatilag bármilyen Netflix sorozat előzetese is lehetne. A második videóban pedig megismerkedhettünk a Far Cry 6 két főszereplőjével, az Anton Castillo névre hallgató diktárorral és fiával, Diegóval.

Így megtudhattuk, hogy a szériától már megszokott káoszból és feszültségből ezúttal sem lesz hiány, ráadásul a történet jó pár morális kérdést is fog feszegetni. Reményeink szerint az első játékmenet videót is hamarosan megmutatják, bár valószínűleg erre csak a következő Ubisoft Forward alatt kerül majd sor.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 metabro.hu | minden jog fenntartva