Fortnite

Az Apple ledobta az atomot: repült a Fortnite az App Store-ból!

Arpi - Kondor Árpád - 1 hónapja Címkék: epic, fortnite,

Érdekes cicaharc alakult ki a két cég között.

Délelőtt érkezett a nagyszerű hír, hogy az Epic Games a Fortnite Mega Drop keretein belül egy ingyenes csákánnyal és 20%-os V-bucks kedvezménnyel lepi meg a játékosokat. Erről bővebben az alábbi bejegyzésünkben olvashatsz:

Ingyen csákány és olcsóbb V-bucks? Elkezdődött a Fortnite Mega Drop!

Az Epic Games azt is külön kifejtette, hogy telefonokon is elérhetőek lesznek az átárazott csomagok, viszont mindenképp az általuk felajánlott “Epic direct payment” opciót kell választanunk, kikerülve így a nagy cégek (Google, Apple) plusz adóit és egyéb levonásokat.

Nos, úgy tűnik ez előre nem volt lebeszélve az óriáscégekkel. Az Apple-t nem kell félteni, mindenféle figyelmeztetés nélkül eltávolította a Fortnite-ot az App Store-ból, hiszen az ilyen jellegű kikerülés (-Epic payment az Apple sajátja helyett-) természetesen szabályellenes. Nincs kivételezés, hiába régi partner egymással a két vállalat.

Az Epic Games-et sem kell félteni, pár percen belül levetítenek egy Apple reklámot kifigurázó videót a Party Royale játékmódban, illetve jogi útra is tereli a dolgot. Izgalmas napoknak nézünk elébe, az már biztos!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva