Gaming

Megfizethető gaming bútorokat hoz az Ikea és az Asus


Összeálltak a videojáték- és bútoripar óriásai.

Az Ikea már nagyjából belépett az elektronikus termékek piacára, elvégre van kanapés AR-alkalmazásuk és hangfaluk is, de a PC gaming ettől még elég új nekik. Talán nem is találhattak volna jobb partnert ehhez, mint az Asus videojátékos divíziója, a Republic of Gamers, velük karöltve jön majd az Ikea gamer kollekciója, első körben 30 termékkel.

Azt pontosan még nem tudni, hogy milyen bútorokat készítenek, de elég valószínű, hogy lesz köztük szék és asztal, persze a 30 termékbe ennél jóval több dolog is belefér.

Sanghajban, az Ikea ottani főhadiszállásán ültek össze a ROG küldöttjei, az Ikea dizájn csapata néhány profi játékos és videojátékimádó azért, hogy olyan bútorokat hozzanak össze, amelyek tényleg hasznosak lesznek.

Nem ez az első ilyen kollaboráció, korábban a Logitech és a Herman Miller kezdtek közös gamerszék készítésébe, de az Ikea kissé másképp fogja fel a dolgokat. A bejelentésük alapján a kollekció közelebb lesz az átlagos bútorok kinézetéhez, így nem kell futurisztikus idomokra számítani, ahogy a Logitech és a Herman Miller esetében.

A Logitech és a Herman Miller széke.

Kínában 2021 februárjában lesz elérhető az Ikea és az Asus kollekciója, míg a világ többi részén 2021 októberében.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva