Gaming

Brutális luxus gémer-esport versenyszimulátor setuppal támad az Aston Martin!


Az Aston Martin a gémereknek is megmutatja, milyen is az igazi luxus!

Az Aston Martin messze híres a luxus és sport kategóriába tartozó elképesztően stílusosan kinéző autóiról, amit ha másol nem, de rendre szinte minden James Bond moziban láthatunk. A brit vállalat most úgy döntött, kiszakad kicsit a komfortzónájából és a Curv Racing Simulators segítségével egy számára eddig teljesen ismeretlen terepre merészkedik,

bemutatták ugyanis az erősen limitált, esportolókra szabott autóverseny szimulátor setupot, ami a rájuk jellemző luxust és minőséget hivatott reprezentálni a professzionális gémer világban.

Az AMR-C01-re keresztelt gyönyörűségből mindössze 150 példány készül el, előrendelni pedig leghamarabb 2020 végén lehet majd potom 57.500 angol fontért cserébe, ami nagyjából 22 millió forint+áfára saccolható. A luxus természetesen nem csak a kinézetében érhető tetten, ugyanis az egészet szénszálas borítás fedi, az ülést és a kormányt pedig az Aston Martin Valkyrie mintájára alakították ki, nagyjából egyazon anyagokból – ezzel is emelve az igazi versenyélményen. Mindezen az Asetto Corsa legfrissebb verziója fut majd, az viszont kérdéses, hogy bármilyen másik autóverseny játékkal le tudjuk-e majd cserélni később, vagy egyáltalán érdemes lesz-e.

Mindenesetre, ha feltörnéd a malacperselyt és beneveznél egy ilyenre, akkor többféle színű, festésű és mintázatú közül tudsz majd választani. Az persze már más kérdés, hogy ennyi pénzért akár több valódi autóval is beparkolhatsz a garázsba.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva