Counter Strike

CS:GO-val jön hétvégén a Stay & Play Gamer Cup: ne maradj le róla, íme a nevezés pontos menete!


Nevezzetek ti is a kupára!

Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség által szervezett Stay & Play Gamer Cup első hete lezajlott, a Fortnite küzdelmeivel indult az egész, melynek összefoglalóját ide kattintva olvashatjátok el. Most a második hét következik, azon belül is a CS:GO (illetve Valorant, részletekért kattints ide!): erről olvashattatok már röviden pár napja.

Stay & Play Gamer Cup II: 150 000 forintos pénznyereménnyel jön a CS:GO, így nevezhetsz!

Szeretnénk megkönnyíteni a dolgotokat: lássuk pontról pontra miképpen jelentkezhettek a 20-i versenyre!

A nevezés menete

  1. A legelső lépés mindenképp az legyen, hogy végigolvassátok a szabályzatot, van pár alap feltétel, aminek teljesülnie kell, hogy egyáltalán nevezhessetek.
  2. Ha ez megtörtént, akkor egy regisztrációs adatlapot kell kitölteni, melyet EZEN a linken lehet elérni. E-mail címet, teljes nevet, játékos nevet, csapatnevet, születési dátumot kell megadni, végül a küldés gombra kattintva véglegesíthetjük regisztrációnkat.
  3. Mivel a verseny lebonyolítása a FACEIT rendszerében zajlik, ezért ide is szükséges regisztrálni, melyet IDE kattintva tehettek meg
  4. Ezt követően a csapatból minimum egy versenyzőnek kötelező csatlakozni ERRE a Discord szerverre a szervezőkkel, versenyzőkkel való kapcsolattartás érdekében. Erre már csak azért is szükség van, mert minden csapatnak a mérkőzés kiírt időpontja előtt legkésőbb 5 perccel elérhetőnek kell lennie Discordon és a szerveren tartózkodnia annak érdekében, hogy a kiírt időpontban lehessen a mérkőzést elindítani.
  5. Későbbi “feladat”, de nem szabad elfelejteni: minden, már benevezett csapatnak 12:00 – 13:15- között CHECK INelnie kell a FACEIT platformon a verseny napján (tehát szeptember 20-án) – a verseny pontosan 14:00-kor kezdődik.

Mindezek mellett pedig két dologra figyeljetek még oda: az egyik az, hogy nehogy kicsússzatok a nevezési határidőből, mely következőképp néz ki: 2020. 09. 19., 20 óra 00 perc.

A másik pedig, hogy amennyiben 16 – 18 év között vagy, akkor a nevezési határidő vége előtt szülői beleegyező nyilatkozat megküldésére szükség van még: ezt az [email protected] e-mail címre kell elküldeni, a nyilatkozatot pedig EZEN a linken érheted el.

Innentől nincs más dolgotok, mint összerántani a csapatot és menni pár gyakorló kört: ne feledjétek, az első helyezett csapat 150 000 forintot vág zsebre, érdemes tehát megnyomni gyakorlás terén a következő pár napot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva