Gaming

Pár nap múlva hivatalosan is előrendelhető az Xbox Series S|X!


Hamarosan megkezdődik az új Xbox előrendelése is!

Novemberben debütálnak az újgenerációs konzolok, és mivel már túl vagyunk végre a pontos dátumok és az árak leleplezésén, meg is kezdődhet az előrendelés. Míg a Sony masinája körül jelenleg elég nagy a káosz – limitált mennyiségben ugyan, de már le lehet csapni rá itt-ott -, addig a Microsoft konzoljának hivatalos előrendelése csak

pár nap múlva, szeptember 22-én veszi majd kezdetét.

Az Xbox Series X és Xbox Series S konzolok egymás mellett állnak egy fekete és egy fehér kontroller társaságában. Mellettük az árak. Xbox Series X: 184.999 Ft, Xbox Series S: 113.999 Ft.

Az olcsóbb és valamivel gyengébb hardverrel rendelkező, lemezmeghajtó nélküli Xbox Series S és annak nagytestvére, az összes közül a legerősebb újgenerációs gép, az Xbox Series X egyaránt november 10-én debütál, összesen 37 országban – ezt a karácsonyi szezonra további 4 országgal egészítik ki. Magyarországon a MediaMarkt oldaláról, illetve különböző disztribútoroktól lehet előrendelni: a kisgépet 113.990-, a nagyot 184.990 forintos fogyasztói áron.

A Microsoft továbbá elindítja az Xbox All Access akcióját, melynek lényege az új konzolokra való váltás megkönnyítése. Egy fix két éves havidíjért – 25 dollárért (7-8.000 forint) – cserébe megkapjuk a Series S-t, egy valamivel magasabb összegért (40 dollár körül) pedig az Xbox Series X-et, viszont külön öröm, hogy ez a havidíj már tartalmazza az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatás díját is. Amint letelt a két éves vállalt időszak, a konzol a miénk. Abban az esetben viszont, ha a kisebb gépet választanánk egy minimum eltelt időszak után bármikor feljebb válthatunk majd, sőt, ez a lehetőség a jelen generációs konzolokkal is érvényes. Az Xbox All Access szintén szeptember 22-én válik elérhetővé elsősorban Amerikában és pár európai országban, de november 10. előtt még több másik állammal is kibővül a lista. Azt viszont nem tudni pontosan, hogy Magyarország rajta lesz-e a későbbiekben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva