Gaming

Napi WTF: itt a hivatalos papírból hajtogatható Xbox Series X|S konzolok!


Nem tudod hova rakd? Sebaj, a Microsoft segít!

Az újgenerációs konzolok nem minden esetben lesznek kicsik. Az Xbox Series X ugyan nem mondható óriásinak, azért jól meg kell gondolnunk hova fogjuk rakni majd vásárlás után. Az Xbox Series S-nek ennél jóval könnyebb lesz helyet találni, ugyanis 60%-kal kisebb mint a nagytestvér, sőt, ez lesz a Microsoft által valaha készített konzolok közül a legkisebb.

Dolgunkat megkönnyítendő a redmondiak biztos, ami biztos alapon úgy döntöttek segítenek nekünk egy kicsit, és előálltak a gépek valós méreteit tökéletesen visszaadó papírból hajtogatható újgenerációs konzolokkal.

A Microsoft szerint a papírkonzolok segítségével már a megjelenés előtt megtalálhatjuk-kialakíthatjuk a választott masina helyét, ami november 10-ig akár “placeholder-ként”, vagyis helyfoglalóként is funkcionálhat, mint egy szobadísz. Ha kíváncsi vagy mi is ez, esetleg csak unatkoznál és játék helyett így töltenéd el az időd, akkor a mintákat 1/3-as, vagy teljesen méretarányosan letöltheted a Microsoft hivatalos oldaláról, aztán kezdődhet a technika óra.

Az Xbox Series X és az olcsóbb Xbox Series S egyaránt november 10-én érkezik a boltokba, a hivatalos előrendelés pedig napokon belül kezdetét veszi:

Pár nap múlva hivatalosan is előrendelhető az Xbox Series S|X!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva