Egyéb

Lady Gaga legújabb klipjében a The Witcher is cameózott egy elegánsat!


A popkirálynő megadja a jussát a vajáknak!

A videojátékos kultúra már egy jó ideje kinőtte szubkulturális voltát, olyannyira, hogy mára a világ legbusásabban jövedelmező szórakoztatóipari ágazata lett. Egyre több film, sorozat és zene alapozik a játékokra,egyik másik hírességről is kiderült, hogy aktív gémer, így azon sem csodálkozunk nagyon, ha olyan helyen is feltűnnek játékos utalások, ahol ezelőtt sosem gondoltuk volna.

Újonnan ugyanis a popdíva Lady Gaga legújabb, a ‘911’ című számához készült klipben tűnt fel egy “aprócska” utalás a világ egyik legismertebb RPG-jére, a The Witcher sorozatra. 

A klip remekül hozza Gaga már megszokott különcségét és extravagánsságát, és a legújabb albumáról való szám is remekül cseng, egy ponton viszont az egyik alul öltözött kolléga nyakában hirtelen a Farkas iskola medalionja tűnik fel, pontosan olyan, amilyet kedvenc Fehér Farkasunk, Ríviai Geralt is visel, ami aztán a végéig benne is marad. A váratlan cameóra maga a CD Project Red is reagált, akik vidáman üdvözölték az új vajákot.

Azt viszont nem tudni, hogy szándékos, esetleg véletlen easter-eggről van-e szó, Gaga ugyanis még nem reagált – bár ez utóbbit erősíti, hogy a színész-énekesnő nem tudja eszik-e, vagy isszák a Fortnite-ot, de arról sincsen fogalma, hogy ki a fene az a Ninja. Mindenesetre egészen megmosolyogtató utalás ez, aminek lehet még az lesz a vége, hogy Gaga is szerepet kap a Netflix The Witcher sorozatában. Színészi képességei alapján lehetne benne helye! A klipet alább teljes egészében megtekinthetitek!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva