Gaming

Dátumot kapott a The Game Awards – ekkor díjazzák az év legjobb játékait!


Idén rendhagyó formában bonyolítják le a videojátékok legnagyobb díjátadóját!

Az E3-at kiváltó Summer Game Fest, a San Diego Comic-Con, a DC Fandom és a Gamescom után, idén a videojátékok legnagyobb díjátadó gáláját, a The Game Awards-ot is kizárólag online stream formájában bonyolítják le.

A 2020-as The Game Awards díjait a világ három különböző pontjáról fogják kiosztani, – Los Angeles-ből, Londonból és Tokióból – amit 45 különböző platformon fognak élőben streamelni december 10-én (némelyiken 4K-ban), aminek házigazdája természetesen Geoff Keighley lesz. 

A jelöltekről egyelőre nem tudni még semmit, de biztosra vehetjük, hogy a The Last of Us 2, az Animal Crossing, a Ghosts of Tsushima, a Half Life: Alyx, az Ori and the Will of the Whisps, a Wasteland 3, a Paper Mario, a Microsoft Flight Simulator, a Warzone, a Doom Ethernal, a Valorant, a F1 2020, a Fall Guys és a Spiritfarer mind listázott lesz, de reménykedjünk, hogy a véglegesítés előtt még beférjen a Cyberpunk 2077 is, had csaklizzon csak el egy-két szobrocskát a lengyeleknek.

A díjátadón felül számíthatunk továbbá exkluzív leleplezésekre, bemutatókra és egyéb meglepetésekre is, melyekkel még tovább növelik majd a The Game Awards amúgy sem kicsi, de egyre növekvő renoméját. 

A The Game Awards ugyanis nemcsak hogy egyre népszerűbb, de tavaly szinte már dupla annyi nézettséget produkált a maga 45,2 millió nézőjével, mint az óriási múltra visszatekintő, de egyre népszerűtlenebbé váló filmes Oscar-gála a 29,6 millió érdeklődőjével.

Brutálisan megnőttek az Xbox One X eladásai – az emberek összetévesztik az Xboxokat!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva