Gaming

Időhurokba keveredő bérgyilkosok lehetünk a Dishonored készítőinek legújabb játékában! – Ilyen lesz a Deathloop!


Így gyilkolunk mi.

Nehezen tudnánk bármi rosszat mondani az Arkane Studios fejlesztőiről, akik olyan nagyszerű játékokat hoztak el korábban már nekünk, mint az Arx Fatalis, a Wolfenstein Youngblood, vagy éppen a Dishonored széria, amik közül utóbbit már rengetegszer játszottuk újra végig. Ezért is örültünk nagyon annak, amikor a PlayStation 5 júniusi bemutatóján előkerült legújabb alkotásuk, a Deathloop, ami egy vérbeli akció-szerepjátékként fog debütálni PlayStation 5-ön és PC-n.

A történet szerint Blackreef szigetén járunk, ami a törvényen kívüliek tökéletes gyűjtőhelyének tekinthető, hiszen itt éppen két végtelenül profi bérgyilkos próbálja eltenni egymást láb alól. Közülük fogjuk az egyik, általunk választott karaktert alakítani, akivel időhurokba keveredve ugyan mindig ugyanazt a napot fogjuk megélni, de rendszerint vadiúj kihívásokkal fogunk szembesülni.

A Dishonored legendás részeihez hasonlóan itt is teljes mértékben rajtunk fog állni, hogy milyen taktikát választunk a 8 fő célpontunk eliminálására. A csendes gyilkosok így a különleges képességeiket használva, akár észrevétlenül végezhetnek majd ellenfeleikkel, az agresszívabb játékosok pedig a legkülönfélébb fegyvereket bevetve lőhetik halomra az életüket veszélyeztető gonoszokat.

Ennek fényében pedig borítékolható, hogy a legnehezebben kivitelezhető játékstílusokat külön díjazni fogja a Deathloop rendszere, amibe a Ubisoft féle Watch Dogs-hoz hasonlóan akár egy másik játékos is belerondíthat, hiszen ha engedélyezzük, akkor ő a rivális bérgyilkost alakítva törhet borsot az orrunk alá. Az Arkane legújabb játéka eredetileg a PlayStation 5 nyitócíme lett volna, de sajnos közbeszólt a korona, úgyhogy emiatt 2021 második felében fog megjelenni és a Sony konzolja mellett azért PC-re is ellátogat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva