League of Legends

Utolsó esély a nevezésre: holnap te is megküzdhetsz a 100 000 forintos fődíjért, ne maradj le róla!


Összeszedtünk pár indokot, hogy miért érdemes neveznetek!

Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség által szervezett Stay & Play Gamer Cup újabb két játékkal érkezik a hétvégén: LoL-ra és R6-ra van lehetőség jelentkezni.

R6-tal folytatódik a Stay & Play kupa: ne maradj le róla, íme a nevezés pontos menete!

Ma pontosan 20:00-ig van lehetőségeket a League of Legends versenyre jelentkezni, a nevezés pontról pontra való menetét itt találjátok:

LoL-lal zárul a Stay & Play kupa: ne maradj le róla, íme a nevezés pontos menete!

Hogy miért éri meg jelentkezni?

  • 100 000 forintot visz el az első helyezett csapat: kétségtelen, hogy csak egy nyer, azonban nem keveset, és mivel a nevezés ingyenes, így semmit nem veszítünk!
  • Jó szórakozás: biztosan rengetegen játszotok társakkal, melynek során egy sima ranked meccs is feltüzeli az embert – egy téttel bíró kupa még inkább megnöveli az adrenalin szintet.
  • “Szintfelmérő”: persze a ranked is az, de mint említettük még komolyabban vesz az ember egy pénzdíjas versenyt, így tényleg jobban elhelyezhetjük teljesítményünket a magyar mezőnyben.

Nincs más dolgotok tehát, mint nevezni! Ha azonban bármilyen okból kifolyólag nem tudtok, vagy nem akartok részt venni, akkor ne feledjétek, hogy AK és Paresz csatornáján is lesz lehetőségetek nézőként követni a versenyt:

Vasárnap jön az NGES LoL kupája: AK és Paresz csatornáján követhetitek a versenyt!

Bárhogy is döntötök, reméljük tetszeni fog a szövetség kupája, előre is nagyon jó szórakozást kívánunk!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva