Gaming

A legújabb Pókember téged is be fog hálózni! – Hamarosan érkezik a Spider-Man Miles Morales!


Reméljük, hogy legalább annyira szórakoztató lesz, mint amilyen az elődje volt.

Bár tudjuk nagyon jól, hogy jelenleg elképesztően nehéz PlayStation 5-höz jutni, de ha már eldöntötted, hogy neked bizony a Sony következő generációs konzolja kell, akkor azt is érdemes megnézned, hogy kezdetben milyen játékokkal nyomulhatsz majd rajta. Ezek közül toronymagasan kiemelkedik a Spider-Man Miles Morales, ami ugyan nem tekinthető teljes értékű folytatásnak, de egy újabb szórakoztató és egyben tartalmas Pókember kalandot fog elhozni nekünk.

Sokan emlékezhettek még a Sony júniusi PlayStation 5 bemutatójára, ahol először vehettük szemügyre az Insomniac Games legújabb alkotását, amiben ezúttal Peter Parker helyett Miles Moralest fogjuk megformálni. A történet egyébként egy évvel később játszódik a 2018-as Marvel’s Spider-Man eseményei után, amikor is elsőként tapasztalhatjuk meg, hogy a vadiúj Pókember nem elég, hogy elképesztően forrófejű, de teljesen más képességekkel és mozgásformákkal próbál rendet tenni a bűnözők között, mint ahogy a korábbi hősünktől már megszokhattuk.

A szinte tökéletesre csiszolt játékmenet mellett egy újragondolt várost is fogunk kapni, ami annyira lenyűgözően néz ki, hogy elsőre alig hittünk a szemünknek. A fejlesztők persze ennek kapcsán gondoltak az eltérő felhasználói igényekre, ezért – akik szeretnék – PlayStation 5-ön 4K-s felbontás mellett akár 60 fpssel is futtathatják a játékot.

Akiknek nem volt szerencséjük az előző részhez, vagy éppen szeretnék a folytatás előtt felújított formában újrajátszani, azoknak az Ultimate Edition-re kell majd beruházniuk, ami mellé a két játékon kívül kapnak még extra Pókember ruhákat, kütyüket és skillpontokat is. Ezt azért is érdemes megtenni, mert a november 19-én megjelenő Spider-Man Miles Morales gyakorlatilag olyan hosszú lesz, mint egy tartalmasabb DLC, azaz 10-15 óra alatt ki is lehet majd maxolni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva