Gaming

PlayStation 5 vs. Xbox Series X|S | Melyik a te konzolod?


PlayStation 5 vagy Xbox Series X|S?

Most, hogy az újgenerációs konzolok megjelenésének hajrájába léptünk, tudunk minden specifikációt, illetve ismerjük az árakat és a megjelenési dátumokat, a mi dolgunk innentől már csak az, hogy eldöntsük melyik masinára fizetünk majd be. A Sony zseniális exkluzívaival és megújult DualSense kontrollerével erősítő PlayStation 5-re, vagy a Microsoft Game Pass szolgáltatással egészen remek és pénztárcabarát ajánlatnak ígérkező Xbox Series konzoljaira?

A döntéseteket megkönnyítendő GameGeek Lacival ismét összeültünk, hogy alaposan kibeszéljük a témát, aminek végére talán számotokra is kikörvonalazódhat, hogy melyik gép lehet az ideális választás.

Ne feledjétek: a kibeszélőnket podcast formájában szinte az összes arra alkalmas platformon megtaláljátok, ahol egy hosszabb és alaposabb beszélgetést hallgathattok meg, akár menet közben is!

Ne felejtsetek el kommentet is hagyni, amiben leírjátok, hogy TI melyik újgenerációs konzolt tervezitek megvásárolni és miért!

Illetve a GameGeek csatornára feliratkozva nyerhettek Lacitól egy Cyberpunk 2077-et is, úgyhogy erősen ajánlott az ő videóját is megnézned!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva