Gaming

Száguldás, Porsche, szeretem! – November elején begurul a DiRT 5!


Végre visszatér a Codemasters legendás off-road versenysorozata.

Eddig nehezen lehetne mondani, hogy maradéktalanul elégedettek lennénk ezzel az évvel, hiszen a világszerte kialakult koronahelyzet miatt több sikervárományos játékot is el kellett halasztani. Nem kell azonban aggódni, hiszen az idei november maradéktalanul kárpótolni fog minket, hiszen nem elég, hogy jön a következő generációt jelentő PlayStation 5 és XBOX Series S/X, de még olyan játékok is megjelennek végre, mint az Assassin’s Creed Valhalla, a Call of Duty: Black Ops Cold War, a Cyberpunk 2077, a Spider-Man Miles Morales, valamint a DiRT 5.

Utóbbi képében a rajongók nagy örömére visszatér a Codemasters közkedvelt off-road versenysorozata, ami a fejlesztők ígérete szerint egy vadiúj korszakot fog nyitni a széria életében. Ennek érdekében nem csak elképesztően kinéző látványvilággal fognak várni minket, hanem 10 helyszínen több mint 70 pályával, ahol egyedül, vagy egyszerre akár négyen lehet majd végigpörgetni a karriermódot.

Ezzel a móddal kapcsolatban annyit már elárultak a fejlesztők, hogy öt fejezeten keresztül több mint 130 eseményen csillogtathatjuk majd meg autóversenyzői képességeinket, amiket nem mellesleg 9 egymástól eltérő versenytípusban fognak próbára tenni. Így természetesen nem maradhat majd el az adrenalindús 1v1-es összecsapás sem, ahol a két szereplőt Troy Baker és Nolan North fogja megformálni, miközben az átvezető részeket hangulatos podcast adásokkal fogják összekötni.

Vezethető autók terén sem kell majd a DiRT 5-nek szégyenkeznie, hiszen összesen 13 különálló kategóriába tartozó járművekkel száguldozhatunk majd kedvünkre, amik között helyet kapnak az ikonikus rali autók, a 900 lóerős sprint kocsik, a ralikrossz, GT és buggy verdák, valamint egészen extrém változatok is. A versenyek alatt többször is megtapasztalhatjuk majd a dinamikus időjárással járó viszontagságokat, míg a továbbfejlesztett fotó móddal és festőműhellyel a kreatív oldalunkat is megmutathatjuk.

Erre már nem is kell annyira sokat várni, hiszen a DiRT 5 november 6-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és XBOX ONE-ra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva