Valorant

Sejtettük, hogy ez lesz: Több durva gyengítést is kap a Valorantban lévő Operator!


A következő frissítéssel fognak élesedni a sokak számára kellemetlen változtatások.

Legutóbb elkövettük azt a hibát, hogy elkezdtük dicsérni a Riot csapatát amiatt, hogy végre aktivizálva magukat bejelentették a Valorant új játékmódjait, a konzolos és a mobilos változatát, valamint további, régóta várt dolgokat is. A minap történt ugyanis, hogy az FPS-ük fejlesztésével foglalkozó különítményük meghallgatta a játékosok sírásait, ami miatt úgy döntöttek, hogy a CS:GO awpjével vetekedő Operatort eléggé le fogják gyengíteni.

Az 1.09-es frissítéssel érkező negatív változások értelmében a mesterlövész fegyver 4500 helyett már 5000-be fog kerülni, hogy a játékosok ne tudjanak annyira gyorsan lecsapni rá. Emellett a zoomolási sebessége 76%-ról 72%-ra csökken, így még lassabban lehet majd használni, viszont az ún. Scope Deadzone legalább 30%-ról 50%-ra nő, ami azt hozza magával, hogy a mozgásunk megállítása után 2.2 másodperc kell ahhoz, hogy újra pontosan lőhessünk vele.

Biztosan több kellemetlenséget fok okozni az, hogy 0.3 helyett 0.5 másodperc lesz elővenni a fegyvert, ugrás után a megszokottnál több ideig lesz pontatlanabb az Operator, lábra 127 helyett már csak 120-at fog sebezni és a fire rate-je is csökken.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva