Gaming

Több, mint 100 millió ember töltötte már le az Among Us-t


Az Innersloth játéka tovább hasít.

Valószínűleg mára már nem sok ember akad, aki ne ismerné az Among Us nevű játékot. Az Innersloth által fejlesztett indie hatalmas népszerűségnek örvend, valósággal berobbant a nyár második felében.

Az Among Us Steam-es statisztikái.

Hosszú ideig alig játszott vele valaki, ám az olyan populáris streamereknek köszönhetően, mint Sodapoppin, xQc, Pokimane, Shroud, Ninja és PewDiePie, egyik pillanatról a másikra vált egy rekordokat döntögető sikerjátékká.

Steam-es tekintetben már a PUBG sincsen messze.

Szeptemberben az Among Us csak a Steam-en 438 ezer fős csúcsig jutott, míg átlagosan 146 ezren játszottak vele. A növekedés brutális, már olyan népszerű játékokat is beelőzött, mint a Rocket League, a GTA V vagy a Rainbow Six Siege.

Ráadásul eddig csak a Steam-et vettük górcső alá, ám a lenti tweetben (amit az egyik fejlesztő tett közzé) jól látszik, hogy amennyiben a mobilosokkal együtt nézzük, akkor az átlagosan játszók száma már 4 millió főre rúg, míg az összesített letöltések száma a 100 milliót is átlépte.

A játék mobiltelefonon ingyenesen letölthető, míg Steam-en négy euróba kerül. Ha még nem próbáltad ki, akkor itt az ideje, hiszen az egyszerű játékmenet rengeteg izgalmat és szórakozást tartogat.

Tegyük hozzá, hogy bár a legtöbb játék egyébként is barátokkal az igazi, ám az Among Us-ra ez az állítás fokozottan érvényes. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

Ezt már olvastad?

Viper tovább erősödik a Valorant 1.09-es frissítésével!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva