Call of Duty

Egy teljesen új killstreak tűnt fel, de akadnak más “rejtett” újítások is a Warzone-ban!


Ezekről nem szólt az Activision!

A hatodik szezonnal számos újdonság érkezett a Warzone-ba: megérkezett például a gyorsutazásként és óvóhelyként is funkcionáló metró, beköszöntek az új fegyverek, de balanszíroztak a már meglévőkön is, sőt, 20.000 csalótól – még ha csak ideiglenesen is, de – sikerült megszabadulni. Ezeken felül viszont bőséggel akadnak olyan változtatások, melyekre még csak mostanság bukkannak rá a játékosok.

20.000 csalót bannoltak a Season 6 kezdetekor! | Bye-bye EngineOwning!

A Season 6 startját követően az egyik lelkes szivárogtató és játékos, ModernWarzone – alias Doug Dagnabbit – az egyik bunkerben lelt rá az egyik újdonságra, egy teljesen új, Foresight nevű killstreak-re, ami tulajdonképpen a Recon küldetéseket hivatott kiváltani. Használatával ugyanis láthatjuk, hogy hová fog szűkülni a kör – úgy az egész meccs során, a legkisebb kör mozgásával együtt.

Több meccs lejátszása után vehető észre, hogy a pajzsok ládából nyitási esélye jócskán lecsökkent. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne lenne elegendő golyófogó a pályán szétszórva akár az egész csapat számára, sőt, talán még több is mint azelőtt, csupán csak a ládákból fogunk kevesebbet szerezni. Pajzs helyett viszont nyitunk mást, aminek a játék metájára nézve komolyabb hatása is lesz;

a korábbiakhoz képest ugyanis egészen gyakran fogunk Self-Revive Kit-be botlani – és nem csak a legendary ládákból!

Ennek egészen komoly hatása lesz/van a játék metájára, ugyanis így sokkal nehezebb egy messzi magaslatra becampelve mesterlövésszel lövöldözni, mivel mostantól szinte az összes játékosnál nagy eséllyel lesz egy önfelhúzó csomag. Továbbá a Buy Station egyik legdrágább tárgyáról van szó, aminek 4500 $-os árát így bármi másra, teljesen nyugodtan el fogjuk tudni költeni. – Én például azt tapasztalom, hogy a Self-Revive Kit gyakrabban esik ládából, mint a szintén legendary gázmaszk.

Na húzás is vissza játszani, de azért előtte ne felejtsétek leírni kommentben a saját tapasztalataitokat; TI hogyan érzitek, milyen hatással lesz a játékra az új killstreak, illetve a Self-Revive Kit megszaporodása?!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva