Tech

Tetszetős dizájnnal, hasznos funkciókkal és meglepően alacsony árral jön az Apple HomePod mini!


Simán előfordulhat, hogy letarolják vele a piacot.

Ma este tartotta az Apple a legújabb eseményét, ahol végre bemutatta, hogy milyen modellekkel fog debütálni októberben és november az iPhone következő generációja. Mellette pedig megmutatták teljesen újratervezett hangasszisztensüket, aminek nem csak a tudása, hanem az árazása is nagyszerűre sikeredett.

Ez pedig nem lesz más, mint a HomePod mini, ami az Amazon Echo eszközeihez hasonlóan kicsi, kompakt és rendkívül dizájnos lesz. Sajnos, a legújabb változat esetében sem beszélhetünk vezeték nélküli megoldásról, viszont az mindenképpen dicséretes, hogy a közelében lévő iPhone készülékkel szinte pillanatok alatt össze tud majd kapcsolódni.

Az Apple fejlesztőinek ígérete szerint a hangzása valami egészen elképesztő lesz és természetesen az eszköz támogatja Sirit, aki soha nem volt még olyan okos, mint mostanában, így például képes lesz arra, hogy felismerje az adott felhasználót és az ő ízléséhez passzoló tartalmakat ajánljon neki. A kellemesen gömbölyű forma – többek közt – az almás cég S5 processzorát rejti, amit az Apple Watch SE esetén már láthattunk, illetve három mikrofon is helyet kap benne, amik remekül ki tudják majd szűrni a nem oda illő zajokat.

Az Apple megmutatta, mit fog tudni az 5G képes iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max!

Természetesen a HomePod mini rendkívül jól beilleszthető lesz az otthoni Apple ökoszisztémába, ugyanis iPhone, iPad, Macbook és AppleTV által is vezérelhető lesz. Ha pedig szeretnénk, akkor akár házi üzenetküldőként is használhatjuk majd a november 16-tól 100 dolláros áron érkező készüléket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva