Gaming

Kevesen szúrták ki a The Witcher utalást a Cyberpunk 2077 legutóbbi előzetesében!


Újabb kapaszkodót kaptak a rajongók, akik reménykednek egy Te Witcher - Cyberpunk közös univerzumban!

A CD Project Red fejlesztői igen vicces kedvükben voltak, mikor a Cyberpunk 2077 egyik legutóbbi, Night City öltözködési szokásait bemutató előzetesét készítették. Az előzetesbe ugyanis egészen vicces formában csempésztek egy aprócska utalást a The Witcher sorozatra, viszont igazán sasszeműnek kell lenni ahhoz, hogy elsőre észrevegyük azt.

Ha észrevetted, akkor nyugodtan állj tovább, ha nem, akkor nem hibáztatunk, nekünk sem esett le elsőre. Az előzetes első felében, egészen pontosan a 30. másodperc után megjelenik Night City két népszerű szexuális tematikájú újsága, az egyiknek a címe pedig nem más, mint Milfgaard, ami egyértelmű paródiája a The Witcher világának rettenthetetlen királyságának, Nilfgaardnak.

Természetesen ez csak egy aprócska easter egg, sokan mégis reménykednek egy CDPR univerzum létrejöttében, a The Witcher 3-ban ugyanis Ciri több mint fél évig egy olyan világban bujkált, ami elmondása alapján szakasztott mása a Cyberpunk 2077-ben látottaknak.

A közös univerzum létrejöttét annak ellenére is rajongók tömegei remélik, hogy korábban az egyik vezető fejlesztő, Adam Badowski mindezt elég egyértelműen cáfolta. Elmondása alapján egyáltalán nem dolgoznak, vagy gondolkoznak ilyen dolgokon, így a jól hangzó koncepció egészen biztosan megmarad a fanok tervezőasztalán. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva