Gaming

Már rendelhetőek az első egyedi PlayStation 5 borítások!


Ha nem tetszik a fehér, bármikor lecserélheted!

Pár héttel ezelőtt a Sony vezető mérnöke, Yasuhiro Ootori a legapróbb részletekbe belemenő videóban szedte apró darabokra az újgenerációs PlayStation-t, mely során számos dolog megerősítésre talált. Az egyik ilyen sokak által csak remélt megerősítés, hogy a konzol külső, eredetileg fehér borítása problémamentesen cserélhető lesz. Ennek köszönhetően a PlayStation 5 olyan színben, díszítésben és mintázatban pompázhat majd, amilyet csak elképzelünk neki.

Sokat nem is kellett várni, a The Plate Station – mint első third-party vállalat – nem csak az egyedi PS5 borítások gyártásának kezdett neki, hanem már elő is rendelhetjük a nekünk tetsző színűt.

A kínálat egyelőre nem mozog széles skálán, jelenleg vörös, fekete, indigó kék, krómszerű fém és zöldes terepszínű közül választhatunk, az viszont biztos, hogy a jövőben egészen elképesztő mennyiségű kínálattal fog még tovább bővülni.

A borítások természetesen a lemezes és a meghajtó nélküli PS5-höz egyaránt rendelkezésre állnak, azokkal 100%-osan kompatibilisek, amiket egységesen 12.600 forintos áron, ingyenes szállítási költség mellett rendelhetünk meg a The Plate Station oldaláról. A rendeléseket november 12-én kezdik kiküldeni, a szállítási időt 5-7 napban határozták meg, de bizonyos államok esetében ez sajnos 10-14 napra is megnőhet.

Azt nem tudni, hogy a Sony a jövőben mekkora mozgásteret enged majd a külsős gyártóknak, de igen szomorúak lennénk, ha a Nintendo-hoz hasonló szigorúsággal vetnének nekik véget. Azt pedig csak remélni tudjuk, hogy XboxPope munkáit valaki felhasználja majd, és érkeznek a zseniális dizájnjaihoz hasonló PS5 borítások is!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva