Valorant

Ilyen képességekkel debütál Skye, a Valorant legújabb ügynöke!


Szinte minden hős repertoárjából merít a vadiúj karakter.

Mióta Sage borzasztóan le lett gyengítve, azóta várjuk, hogy legyen újra egy olyan healer karakter, akit mindenképpen érdemes elhozni a csapatunkba. Az október 27-én debütáló Skye már biztosan ilyen ügynök lesz, ezért most meg is nézzük, hogy milyen képességekkel fog hamarosan megérkezni.

Kétségkívül az egyik leghasznosabb skillje a C-vel elsüthető Regrowth lesz, amivel egyszerre akár több társát is tudja majd gyógyítani, viszont saját magát nem. Mivel ez egy területre ható heal lesz, ezért értelemszerűen fontos, hogy társaink az adott körön belül helyezkedjenek majd el, akiket így pár másodperc alatt tudunk maximum életerőre visszatornázni, ami bizonyos szituációkban akár meccsdöntő is lehet.

Állati képességekből nála se lesz hiány, ugyanis a Q-val aktiválódó Trailblazerrel egy erszényesfarkast idéz meg, amit után kedvére tud irányítani az ellenfél irányába. Sikeres találat esetén olyan concussion hatást lehet vele elérni, mint Breach esetében, viszont a másik csapat játékosai támadás előtt pár lövéssel tudják eliminálni. A Guiding Light névre hallgató E skilljével pedig egy sólymot tud megidézni, amit a megfelelő időpontban aktiválva, olyan formában tudunk vakítani, mint Phoenix Curveball képességével.

Természetesen nem maradhat ki a ultimate képesség sem, amivel Skye különböző seekereket hoz létre, amik az ellenfeleket megtalálva Omen E skilljéhez hasonló látáscsökkentő bubit vonnak köréjük. A fentiekből látszik, hogy a Valorant legújabb ügynöke egy taktikázásra igencsak alkalmas karakter lesz, amit reményeink szerint nem fognak záros határidőn belül rommá nerfelni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva