Counter Strike

Közel fél év után egy zseniális 1v3-mal tért vissza olofmeister!


Meg sem látszódott a kihagyás.

A tegnapi nap folyamán elrajtol a BLAST Premier Fall Series B-csoportja, méghozzá olyan csapatokkal, mint a Vitality, a Complexity, a FaZe és a BIG. A négy felállásból három is változott a közelmúltban, hiszen a franciákhoz Nivera, a Complexity-hez jks, a FaZe-hez pedig beugróként olofmeister csatlakozott.

A 28 éves olofmeister a csapatnál a távozó NiKo-t helyettesíti, ám egyelőre csak beugró játékosként. S ha már olof: a svéd játékosnál jele sem volt annak, hogy öt és fél hónapot követően ez volt az első hivatalos mérkőzése. Álljon itt példaként az alábbi 1v3-as clutch:

A BIG-FaZe BO3-as meccs első pályáján járunk, ahol nagyon fontos kört tudott megnyerni a svéd, hiszen az ellenfél 6:4-re vezetett és a következő körös eco miatt akár 8:4-re is elhúzhattak volna tabseN-ék, méghozzá terror oldalról.

Azonban olofmeister mindezt megakadályozta, hiszen előbb kötőben osztott ki két óriási fejest, majd a XANTARES elleni 1v1-et is higgadtan oldotta meg. A füsttel és a csörgetéssel megtudta a török pozícióját, majd ő is kapott egy hatalmas fejest, így a bomba hatástalanítására is bőven maradt idő.

A pályát végül hosszabbításban a BIG nyerte meg 19:17, és Nuke-on hiába egalizált a FaZe (16:9), a decider pálya ismét a német többségű csapathoz került, így a BO3-ban elhasaltak olofmeister-ék.

Azt azonban ki lehet jelenteni, hogy a svéd minden tőle telhetőt megtett, hiszen fél év után is úgy játszott, mintha el sem ment volna pihenőre. Ennek fényében a FaZe joggal bizakodhat abban, hogy olof tisztességgel tudja pótolni NiKo-t, már amennyire ez lehetséges persze.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva