Gaming

A TheVR-os srácok már ma letesztelték PlayStation 5-ön a Spider-Man Miles Moralest!


Elképesztően jól néz ki a legújabb pókkaland.

Tudjuk nagyon jól, hogy hozzánk hasonlóan már minden rajongó PlayStation 5 lázban ég, ezért tegnap egy csokorba szedtük nektek azokat a játékokat, amikkel Amerikában holnap, Magyarországon pedig egy hét múlva indítja el a Sony a következő konzolgenerációt. Mindezek közül egyértelműen kiemelkedik a Spider-Man Miles Morales, amit ma már a TheVR-os srácok is streamelhettek.

Akinek volt szerencséje PlayStation 4-en a 2018-ban megjelent Marvel’s Spider-Manhez, annak már nem újdonság, hogy az Insomniac Games csapata megcsinálta minden idők egyik legjobb képregényhősös játékát. Többek közt ezért is várjuk annyira a Spider-Man Miles Moralest, ami ugyebár nem egy teljes értékű folytatás – amit a készítők többször ki is hangsúlyoztak -, hanem egyfajta DLC, ami körülbelül akkora lélegzetvételű, mint amilyen az Uncharted 4 esetén a Lost Legacy volt.

Mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy legalább 10, de maximum 15 órát lehet eltölteni vele, ám a relatíve rövidke történet annyira jóra sikeredett, hogy átlagosan 85% körüli értékeléseket kapott a játék. A TheVR-osok videójából is kiderül, hogy a ray tracinggel alaposan megspékelt látványvilág nagyon ott van a szeren, ami már csak azért is rendkívül biztató, mert a konzolgeneráció legelején járunk, így még el se tudjuk képzelni, hogy pár év múlva milyen részletességű játékokat fogunk látni.

A végigjátszás során Pisti is kiemeli, hogy mennyire jól kihasználja a Spider-Man Miles Morales a PlayStation 5 vadiúj kontrollerét, hiszen az adaptív ravaszok az ellenállásuk megváltoztatásával teszik különlegesebbé a levegőben való lengedezést. Nemsokára ezt mi is kipróbálhatjuk, hiszen a legújabb pókkaland hamarosan debütál PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön, de ha szeretnétek még mellécsapni az előző rész felújított változatát, akkor ne feledjétek, hogy az ultimate verzióra kell beruháznotok.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva