Counter Strike

Lezajlott a MEB CS:GO első nyílt kvalifikációja: a BEE és a Positive Vibes a két továbbjutó!


Ők már biztosan ott lesznek a zárt kvalifikáción!

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a hétvégén lezajlott a Valorant második, illetve a LoL és a CS:GO első nyílt kvalifikációja a Magyar Esport Bajnokság és a Magyar Esport Kupa vonatkozó állomásain. Most nézzük meg egy kicsit részletesebben, hogy mi is történt a CS:GO kvalifikáción!

A Nemzeti Gaming és eSport Sportági Szövetség (NGES) által szervezett Magyar Esport Bajnokság (MEB) CS:GO versenye két nyílt kvalifikációt, egy zárt kvalifikációt és egy Final Four névre hallgató négyes tornát foglal magába.

A nyílt kvalifikációkról 2-2 csapat jut be a zárt kvalifikációba, négy meghívott csapat mellé. A nyolcas mezőnyből négy csapat jut majd be a végső szakaszra, ahol egymillió forintos összdíjazásért játszhatnak majd. A meghívott csapatokról egy következő cikkben fogunk beszámolni, figyeljétek weboldalunkat!

A mérkőzések eredményei a negyeddöntőktől kezdődően.

Az első nyílt kvalifikáción 27 csapat vett részt, amelyek így 32-es ággal indultak útjukra. Az első két körben BO1-es, míg a negyed- és elődöntőben BO3-as mérkőzéseket rendeztek.

A két elődöntő során a Békéscsabai E-sport Egyesület (BEE) és a Positive Vibes csapata bizonyult erősebbnek, így ez a két formáció jutott be a zárt kvalifikációba. A csapatok felállása a következő:

  • Békéscsabai E-sport Egyesület: er9k, gubi, ultra, nestlaren, sl3nd
  • Positive Vibes: gejmzilla, tömli, SHIFTZZZ, Dementor, bibu

A második nyílt kvalifikációra november 14-én kerül sor: nevezni az ITT leírtak alapján tudtok, míg a mérkőzéseket a Metabro csatornáján, ITT lehet majd figyelemmel követni. A zárt kvalifikáció a rá következő napon, azaz november 15-én lesz.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva