Gaming

Az “unatkozó” youtuber szabályosan kivégezte a PlayStation 5-öt!


Figyelem! A következő képsorok a nyugalom megzavarására alkalmasak! Csak erős idegzetűeknek!

November 19-én végre hazánkban is megjelent a Sony ötödik generációs konzolja, a PlayStation 5, de az erősen limitált készletnek köszönhetően csak a néhány szerencsés öröme lehet őszinte. A Sony persze mindenkit biztosított arról, hogy hamarosan nagyobb példányszámban is megkezdhetik a gyártást, és mindenkinek jut majd elég, addig viszont bölcs türelemre int mindenkit.

A lelkünkben dúló idilli nihilt persze könnyen megzavarhatja egy olyan hír, ami arról számol be, hogy egy “unatkozó” youtuber szabályosan kivégezte a PlayStation 5 gépét, amire jelenleg több millió gámer ácsingózik. Pedig ez az igazság! A Plainrock124 csatorna videósa messze híres a ‘Bored Smashing’ című sorozatáról, melyben számos elektronikai eszközt töréstesztel a nem mindennapi módszereivel.

Legutóbbi videójának áldozata pedig nem más volt, mint a PlayStation 5!

Már az unboxing sem sikerült épp hagyományosra, a legtöbb játékos tisztelettudóan annak is megadja a módját, és mint egy szertartás végzi el, ő ezzel szemben azonnal nekiesik és tépi apró darabokra a dobozt. Ami ezután következik, már könnyen megzavarhatja egy átlagos néző mentális állapotát, könnyen katatón állapotot előidézve, így a továbbiakban csak azok tartsanak velem, akiket Mr. Miyagi edzett.

A konzol kicsomagolását követően jöhet a beüzemelés. Miután minden rendben zajlott, kezdetét veheti a brutális törésteszt, kezdve a kontrollerrel. Ez több fokozatú földhöz vágással veszi kezdetét, amit meglepő módon egészen jól bír a PS5 minden tekintetben innovatív irányítója. Mivel a videós kíváncsi, hogy hol húzódik a határ, ahol végleg megadja magát még párszor a padlóhoz kellett csapnia, ami példaértékű minőségről adott végül tanúbizonyságot.

Ezek után maga a konzol a soros!

A konzolt állított állapotában próbálta megadásra bírni egy több kilós minihűtővel, amit többszöri rádobással sem sikerült még térdre kényszerítenie sem. A PlayStation 5 egészen hihetetlen mértékben strapabíró, és ugyan egészen biztosan nem fogja senki kitenni az imádott masinát ilyesfajta megpróbáltatásoknak, azért jó tudni, hogy milyen magas minőséget képvisel a Sony konzolja, amiért akkor sem kell aggódnunk, ha véletlenül zuhanna pár emeletet (ami veszekedő pároknál azért előfordulhat).

A végén a videós sem bírta már, feladta, és egy csákánnyal vetett véget a gép szörnyű “szenvedéseinek”…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva