Gaming

Már javában készülhet a Red Dead Redemption Remastered?!


Újabb reménysugár azoknak, akik még várják a 2010-es játék feljavított változatát!

Már évek óta pletykálják, hogy készülhet a Red Dead Redemption idestova 10 éve megjelent első részének remasterelt változata, eddig viszont soha senkinek sem sikerült érdemben bizonyítania azt. A rajongók képzelőereje legutóbb akkor hágott tetőfokára, mikor a Take Two úgy ahogy van lelőtte az egészen ígéretesnek tűnő híres rajongói projektet, amit hivatalos kiadás híján igen sokan izgatottan vártak.

Most pedig ismét beindultak a spekulációk, ugyanis állítólag az Amazonon egy időre feltűnt a Red Dead Redemption Remastered profilja, egy december 10-i megjelenési dátummal megtoldva. 

Just googled ‘red dead redemption remaster’ and this shows up. Is this new? from reddeadredemption

Sajnos, nem sajnos, a képről hamar kiderült, hogy nem valódi, a kommentelők szerint legalábbis, igaz, ezt még sem az Amazon, sem a Rockstar nem cáfolta. Persze már a december 10-i megjelenés is gyanús lehet, ugyanis nem elég, hogy bejelentés híján elég közel van már, de pont azon a napon jelenik meg a Cyberpunk 2077 is, ami egy olyan konkurencia lenne, amivel oktalanság lenne versenyeztetni egy 10 éves címet – vagy úgy egyáltalán bármit (de abban az esetben, ha valós, akkor szinte biztosan csak placeholder).

Ez persze nem jelenti egyenesen azt, hogy ne készülne a Rockstar boszorkánykonyhájában a kultikus western-GTA Red Dead Remastered kiadása, csupán vajmi kevés rá az esély. 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2020 metabro.hu | minden jog fenntartva