Counter Strike

Bemutogató apEX, fejét fogó tulajdonos, interjú közben ömlő pezsgő – így örültek a Vitalitynél a győzelemnek


Elszabadultak az indulatok a franciák bootcampjén.

Az év egyik legjobb meccsén a Vitality felülmúlta a Na’Vi-t egy BO5-ös döntőn úgy, hogy a Na’Vi nyerte az első két mapot. A parázs meccsen elképesztő jelenetek születtek ingame és a kamerákon egyaránt.

0:2-es maphátrányból fordított a Vitality, a franciák nyerték az IEM Beijing-Haidiant

A Vitality oldaláról született pár érdekesebb jelenet. A decider pályán 6:2-nél s1mple majdnem lehozott egy 1v3-as clutch-ot, de apEX időhúzásának köszönhetően már nem tudta felszedni a bombát, így a kör a franciák ölében landolt. ApEX az örömét nem tudta véka alá rejteni, a kamerának bemutogatva ordibált nyomdafestéket nem tűrő szavakat. Érdemes a rendezői jobboldalt ülő pulóveres fickót nézni, aki a csapat tulajdonosa. Nem véletlen az a fejfogás apEX gesztusait látván…

Miután ZywOo belőtte az utolsó fraget, kitört a buli a francia főhadiszálláson. Persze nem volt olyan nagy buli egyből, könnyen nyerték az utolsó pályát, számítottak már a győzelemre:

A győztes interjúban, épp mikor apEX ZywOo-t isteníti, egyszer csak elviszik mögüle a sajtós hátteret és durrannak a pezsgősüvegek, semmi sem maradt szárazon. Nagyon megérdemelte a Vitality ezt a győzelmet, 5 döntőt buktak el az utóbbi időben, nem véletlen ez a hatalmas öröm:

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva