Gaming

PlayStation-ös játékmenet videóval mutatja meg újra magát a Cyberpunk 2077!


Ismét kalandozhatunk egy kicsit Night Cityben.

Múlt hét csütörtökön végre Magyarországra is megérkeztek az első PlayStation 5 szállítmányok, aminek hála mi is letesztelhettük, hogy milyen lett a Sony következő generációs konzolja. A szerencsés vásárlók amúgy nemigazán unatkozhatnak, hiszen a premierkor debütált a Spider-Man Miles Morales, a Demon’s Souls Remake, a Godfall, a Bugsnax és a Sackboy: A Big Adventure, valamint a 20 legjobb PlayStation 4 játékot is megkapják a PlayStation Plussal a számtalan, visszafele kompatibilitással játszható cím mellett.

Persze, lesznek még idén sikervárományos megjelenések, hiszen a Zeldára erősen hajazó Immortals Fenyx Rising mellett végre a CD Projekt RED legújabb gyermeke, a Cyberpunk 2077 is jön decemberben. Ennek apropójából egy újabb videót osztottak meg ma a fejlesztők, amiben megnézhetjük magunknak, hogy PlayStation 5 és PlayStation 4 Pro konzolokon hogyan fog festeni az év legjobban várt akció-szerepjátéka.

A játék korai szakaszát bemutató videó legelején kiemelik, hogy ha valaki PlayStation 5 tulajdonosként megvásárolja a Cyberpunk PlayStation 4-es verzióját, akkor azt problémamentesen tudja majd futtatni a Sony legújabb konzoljának visszafele kompatibilitásával, jövőre pedig meg fog érkezni a következő generációs javítás is hozzá. Szerencsére már az előző konzolgenerációra szánt változat is eléggé jól néz ki, ami különleges atmoszférájával és változatos küldetéseivel szinte már borítékolható, hogy maradandó élményt fog nyújtani.

Ezért lehet a Cyberpunk 2077 az év legjobb játéka!

Erre már nem is kell olyan sokat várni, hiszen a Cyberpunk 2077 kicsivel több mint két hét múlva, december 10-én (csütörtökön) fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, XBOX ONE-ra, Google Stadia-ra és a többször emlegetett visszafele kompatibilitással a legújabb Sony és Microsoft konzolokra.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva