Gaming

Ha imádod a ’95-ös Mortal Kombat filmet, akkor van egy jó hírünk!


A kultikus '95-ös film karakterei megérkeztek a Mortal Kombat 11-be!

Valljuk be, hogy az 1995-ös Mortal Kombat mozi legmegengedőbb szívvel is csak egy erős közepesre értékelhető, mindettől függetlenül azért elég sokak számára nyújt “guilty pleasure” örömöket. Kultikus jellegét talán annak köszönheti, hogy a legtöbb játékadaptációval ellentétben remekül és tisztelettel merített az alapjául szolgáló játékból, nem kompenzált túl, nem akart több lenni annál, ami, nem mellesleg pedig telis-tele volt jól kinéző effektekkel és remekül megkoreografált verekedésekkel.

Noha lehetett már szerencsénk a filmbéli karakterekkel összeverni egymást a képernyőkön, az közel sem ütötte meg azt a mércét, melyet a Mortal Kombat játékok reprezentálnak a verekedős játékok műfajában. Ezért is repeshetünk most az örömtől, ugyanis

a 25 éves kultikus film karakterei a Mortal Kombat 11-ben tértek vissza, méghozzá az őket játszó színészek hangjával együtt.

Sajnos nem mindenkit üdvözölhetünk az MK11 fedélzetén, a mindössze 1890 forintot kóstáló filmes pakkban ugyanis csak három szereplő, Sonya Blade, Johnny Cage és Raiden kapott helyet, cserébe viszont Christopher Lambert is visszatért mint a mennydörgés istene.

A Mortal Kombat 11-ben mostanság igencsak túlteng a retro érzés. Nem oly rég Sylvester Stallone Ramboja, előtte pedig Schwarzenegger Terminátora és az eredeti Robotzsaru is bekerült a játékba. 

Azt egyelőre nem tudni, hogy a filmes pakknak lesz-e folytatása, de az egészen biztos, hogy a régi vágású Mortal rajongók az összesre azonnal ráugranának. Lenne még hely a Robin Shou-féle Liu Kangnak és a Talisa Soto alakította Kitananak, de szívesen lejátszanánk egy retro Sub-Zero – Scorpion bunyót is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva