Call of Duty

Ellenfele jobb volt, aki le is lőtte, de ennek ellenére is megnyerte a Warzone meccset!


500 IQ-s játék volt, mégsem lett belőle győzelem.

A Warzone-ban nem ritkák az igazán szemet gyönyörködtető megmozdulások, az elképesztő győzelmek, de sokszor fordulnak elő olyan esetek is, mikor nem a gyorsaság és a reflexek, hanem fifikás észjárás okoz emlékezetes pillanatokat. Nos, ez a sztori nem pont ilyen, egy játékos ugyanis a lehető legnagyobb véletlennek köszönheti, hogy kvázi azután nyerte meg a Warzone meccset, miután lelőtték őt.

Már csak ketten néznek farkasszemet az egyre csak szűkülő gázkörben. A fák között megbúvó játékos látván, hogy főhősünk egy páncélozott teherautóban próbál életére törni úgy dönt, feladja a fedezékét és megpróbálja csapdába csalni. A terv a következő: úgy tesz, mintha megvívná a lehetetlent és gépfegyverével elkezdi sorozni a járgányt, majd mikor az megindul felé lehívja a légicsapást a területre, melyen áthalad. Ha jól időzít győzött.

A terv beválni látszott, azzal viszont már nem számolt, hogy a Cargo Truck utasa (akinek szemszögéből követjük az eseményeket) rendelkezik egy Self-Revive Kit-tel, aki így nem távozott azonnal a túlvilágra. 

Ezt persze azonnal meglátta, csak már későn, ugyanis potenciális nyertesünk megfeledkezett a saját maga lekért Airstrike második hullámáról, amibe szerencsétlenségébe ő is belehalt. Csak petchjére ő előbb, mint hősünk, az Its_Iron nevű streamer. A videós a győzelme után nyomatékosította, hogy ezt ellenfele érdemelte volna, így viszont az ő 2470. nyertes meccse lett.

A videót ide bökve nézhetitek meg!

Zlatan megindította a lavinát: több száz játékos az EA ellen – de miről is van most szó?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva