Gaming

A Sony történetének legdurvább konzolos rajtját hozta össze a PlayStation 5!


Az előző generációt ebben is sikerült felülmúlni.

Mióta először kezdtünk el nektek írni arról, hogy világszerte készlethiány van a PlayStation 5 mindkét változatából, akkor már sejtettük, hogy óriási lesz az érdeklődés a Sony következő generációs konzolja után. Ugyebár a japánok az előző konzolháborúban a Nintendoval együtt köröket vertek a Microsoft XBOX-aira, de úgy néz ki, hogy a redmondiak újra izgalhatnak majd egy kicsit, hiszen a PlayStation ismét megállíthatatlan.

Csütörtök folyamán ugyanis a Sony bejelentette, hogy minden idők legjobb konzolos rajtját sikerült összehozniuk, amivel a PlayStation 5 maga mögé utasította a PlayStation 4-et. Ugyebár az előző generáció mai napig közkedvelt játékgépéből 2.1 millió példány fogyott az első két hétben, amit sikerült a legújabb konzollal megdönteni. Ez már csak azért is érdekes, mert a sokak életét megkeserítő koronavírus miatt jóval kevesebb PlayStation 5 konzolt tudtak legyártani, mint amennyit szerettek volna, úgyhogy őszintén kíváncsiak vagyunk, hogy jövőre ez a szám mekkora mértékben fog megugrani.

Zseniális játékokat és extra meglepetést hoz a PlayStation Plus az év utolsó hónapjára!

A Sony egyébként egy kedves hangvételű közleményben megköszönte az összes játékosnak a tőlük érkező lelkesedést és támogatást, aminek hála a kereslet valóban példátlan az új gépeik iránt. Egyúttal azt is megerősítették, hogy év végén várhatóak újabb szállítmányok a PlayStation 5-ből, de konzolboltos ismerőseink szerint azok mennyiségben nagyban el fognak maradni a november 19-edikei készletektől.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva