Counter Strike

VAC bant kapott Krimz, értetlenül áll az egész közösség az eset előtt


Nem tiszta egyelőre, hogy véletlenül vagy jogosan jött a kitiltás.

A kétszeres Major győztes Krimz profilján nagyjából egy órával ezelőtt felbukkant egy VAC ban. A fnatic játékosa és a közösség is értetlenül áll az eset elől, egyelőre senki sem tudja mi történt.

Krimz steam profilja | https://steamcommunity.com/profiles/76561198031651584

A svéd játékos azonnal kiírta twitterre, hogy bant kapott és kérte a Valve-ot, hogy szedjék le a tiltását. A tweetben betagelte a CS:GO hivatalos accountját, hogy gyorsabban elérjen hozzájuk a hír.

Korábban a fnaticból flusha-t gyanúsították többen csalással, sőt, a közösség egy-két tagja meg “lebuktató videókat” is készített, ahol flusha a falon át tart emberekre, esetleg követi a mozgásukat a célkeresztjével. Krimz mindig elkerülte az ilyeneket, jelen esetben is valószínű, hogy egy “véletlen” kitiltás áldozata lett. A sztorinak nincs olyan aspektusa, ami ne lenne érdekes. Viszont a Steamen az áll, hogyha valakit VAC-oltak, az nem véletlen, és soha nem fogják levenni a tiltását:

A Valve álláspontja a VAC kitiltások ügyében | https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4044-qdhj-5691&l=hungarian

Ugyanakkor volt már rá példa, hogy egy-egy nagyobb VAC ban hullámban kitiltottak olyat is, aki nem csalt. Az ő kitiltásukat végül levette a Valve.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva