Gaming

Elvakult rajongók a saját ágyukon éjszakáztak a GameStop előtt, hogy jusson nekik a PlayStation 5-ből!


A Sony helyében biztosan díjaznánk a lelkesedésüket.

Szinte már egy PlayStation rajongó számára sem újdonság, hogy a Sony következő generációs konzoljából akkora a hiány, hogy a legtöbb előrendelőnek csak jövő év elejére, vagy éppen tavaszára ígérik a gép kiszállítását. Vannak azonban olyan játékosok, akik az újabb készletek hírére képesek huzamosabb ideig letáborozni a konzolboltok elé, hogy másokat megelőzve minél hamarabb PlayStation 5 tulajdonossá válhassanak.

Pontosan ez történt Norfolk városában is, ahol az ABC csatorna egyik riportere, Eugene Daniel figyelt fel azokra a PlayStation rajongókra, akik a saját ágyukat szállították a helyi GameStop bolt elé, hogy a legnagyobb kényelemben vészelhessék át az éjszakát, amíg arra várnak, hogy végre megvásárolhassák a Sony legfrissebb konzolját. Ráadásul a legtöbben nem kevesebb mint 24 órát vártak a nagy pillanatra, ami annak fényében mondjuk nem sok, hogy ellenkező esetben több hónappal később kapták volna meg a gépüket.

A South Park legendás pillanatát megidéző történetből az is kiderült, hogy a bolt előtt sajátos módon várakozók még a hálaadás napi vacsorát is kihagyták a nemes cél érdekében. Szerencsére az európai szinten rendhagyó, de amerikai fejjel amúgy teljesen megszokott story végül happy enddel zárult, ugyanis a GameStop előtt várakozók megkapták a PlayStation 5 konzoljukat, amiről világszerte sokan még mindig csak álmodnak. Így mi már csak azt reméljük, hogy maradt energiájuk arra, hogy aznap ki is próbálják a legújabb szerzeményüket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2021 metabro.hu | minden jog fenntartva